Хіти тижня. У мережі хвиля гніву: Український завод випустив пиво "Московське" із символікою Росії (фото)

Український пивоварний завод випустив пиво під назвою "Московське" із зображенням на етикетці прапору країни-агресора Росії і Кремля. На цей факт звернув увагу офіцер Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан, опублікувавши в своєму Telegram-каналі фото, передають Патріоти України.

На етикетці пляшки з алкогольним напоєм вказано, що виготовляють живе, світле й фільтроване пиво на підконтрольній Україні території. І вся інформація на ній написана українською мовою.

Зокрема, виробником "Московського" значиться ТОВ "ПІНТА-Кремінський пивоварний завод" за адресою вул. Промислова, буд. 33-Б у місті Кремінна на Луганщині.

Невідомо, відколи саме завод став виробляти такий продукт, але у відкритих джерелах повідомляється, що загалом він випускає два сорти темного та 5 сортів світлого пива, серед яких і те, оформлення якого привернуло увагу офіцера ЗСУ.

"Тут справа не так у назві пива "Московське", а більше в триколорі російських окупантів та Кремля на етикетці. Тих, хто вже 7 років намагається всіма силами знищити Україну. Без слів..." – прокоментував Штефан.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...