Хіти тижня. У мережі не зрозуміли нову пісню Могилевської "Натусик" - кажуть, співачка забула про вік

У святковому випуску програми "Світське життя" Наталя Могилевська презентувала нову пісню "Натусик", створену за всіма канонами TikTok. Однак аудиторія експеримент співачки прийняла в штики, залишивши в коментарях гострі зауваження, передають Патріоти України.

Простий ритм, нехитрий текст і підтанцьовка в особі зірки серіалу "Школа" Дані Вегаса і популярних тіктокерів багатьом здалися невдалою спробою потрапити в молодіжні тренди. Користувачі соцмереж не соромилися у виразах, і гілку коментарів на YouTube захлеснула хвиля критики.

"Натусик втратила зв'язок з реальністю. Як п'яна мати на святі в дитячому садку", - обурюються глядачі шоу. - "Смішно, коли молодяться". "Дуже примітивно". "Наташа, ну навіщо? Іспанський сором".

Тим часом, знайшлися у Могилевської і захисники. "Навпаки, круто, що вона може собі дозволити бути різною. Ну молодиться і молодиться. Значить, зараз це її самовідчуття", - пишуть вони.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...