Хіти тижня. У мережі показали фото російської школярки, через яку викрали українця Павла Гриба

У вівторок, 23 липня, Верховний суд Росії визнав "законним" вирок українцю Павлу Грибу, якого засудили на 6 років колонії за нібито "заклики до тероризму".

Павло Гриб

"Рішення суду визнати законним, скаргу захисту залишити без задоволення", - йдеться в постанові суду, передають Патріоти України.

При цьому, МЗС України висловив рішучий протест Росії у зв'язку з рішенням у справі Павла Гриба і закликав світову спільноту засудити неправомірний крок Москви. "Це рішення російського суду, як і всі рішення по іншим безпідставно засудженим в РФ громадянам України, в очах усього світу є ще одним свідченням повної відсутності в Росії будь-якого правосуддя і справедливості", - заявило міністерство.

В мережі показали фото школярки Тетяни Єршової, через яку українського політв'язня Павла Гриба російські спецслужби викрали на території Білорусі. Її фото опублікував російський НТВ в Twitter.

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...

Метеозалежним приготуватись: Попереду кілька днів важких магнітних бур

четвер, 18 квітень 2024, 7:15

Центр прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США опублікував прогноз сонячної та геомагнітної активності на 18-20 квітня 2024 року . Геомагнітні бурі класифікуються за рівнем потужності — К-індексу...