Хіти тижня. У мережі показали фото військового КрАЗа після смертельного обстрілу кортежу глави ДонОГА

У середу, 10 червня, приблизно о 15:00 під Гранітним, що поруч з лінією фронту, окупанти керованою протитанковою ракетою вдарили по КрАЗу ООС. В результаті один військовий загинув, ще один отримав поранення. Його стан оцінюється як середньої тяжкості.

Павло Кириленко

У мережі оприлюднено перше фото вантажівки ООС, яке оприлюднив в Twitter блогер під ніком "22 Остракізм & ци**ки‏", передають Патріоти України.Вантажівка супроводжувала автомобіль, в якому перебував новопризначений глава Донецької ОДА Павло Кириленко. Він не постраждав.

Подробицями поділився у Facebook ветеран АТО Борис Овчаренко. "Там вони колоною на джипах їхали. Колоною цілою. І зупинилися подивитися. А стрельнули ті у вантажівку, бо вона найбільша в колоні була", - розповів він.

Ветеран закликав притягнути голову ОДА до відповідальності за те, що його "показуха" обернулася загибеллю військового.Варто відзначити, що, за чутками, Кириленко вирушив до лінії розмежування без узгодження зі штабом ООС.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...