Хіти тижня. У мережі показали, як із віком змінилися українські зірки 90-х (фото)

За 20 з гаком років багато представників шоу-бізнесу худнули, набирали вагу, міняли колір волосся і, звичайно ж, зверталися до пластичних хірургів.

В мережі пригадали, як виглядали секс-символи 90-х на зорі своєї творчості і показали, як вони виглядають зараз, передають Патріоти України.

Ірина Білик

Ірина Білик увірвалася в український шоу-бізнес після участі у фестивалі Червона рута. За роки своєї кар'єри співачка змінювала стиль та імідж із завидною регулярністю. В архівах можна знайти фото рудої Білик, шатенки, і, звичайно ж, блондинки.

Ірина Білик в 90-і

Ірина Білик зараз

Юрко Юрченко

Юрко Юрченко (справжнє ім'я - Юрій Нечистяк) набув популярності після знайомства з керівником "Території А" Олександром Бригінцем. У 1996 році вони створили проект "Юрко Юрченко". У 90-х співака вважали справжнім секс-символом.

Юрко Юрченко в 90-і

Юрко Юрченко зараз

Наталя Могилевська

За роки своєї кар'єри співачка встигла кілька разів сильно поправлялася, потім так само різко худнула, а також змінювала колір волосся. А не так давно Могилевська втратила свої фірмові кучері, промінявши їх на стильне каре.

Наталя Могилевська в 90-і

Наталя Могилевська зараз

El Кравчук

El Кравчук (справжнє ім'я Андрій Кравчук) - один з головних секс-символів української поп-музики 90-х, який прославився завдяки хіт-параду "Територія А". Його творчість на той час була вельми провокаційною, він не соромився своєї привабливості, активно експлуатуючи сексуальність в своїх кліпах і фотосесіях.

El Кравчук в 90-і

El Кравчук зараз

Ані Лорак

Співоча кар'єра Ані Лорак (справжнє ім'я - Кароліна Куєк) почалася після перемоги у вокальному конкурсі "Первоцвіт" в 1992 році. Там вона познайомилася з продюсером Юрієм Фальосою. Кілька років Ані Лорак під його чуйним керівництвом осягала ази шоу-бізнесу.
Зовнішність співачки завжди була причиною суперечок про те, чи є краса природної або чи не обійшлося тут без втручання пластичних хірургів.

Ані Лорак в 90-і

Ани Лорак зараз

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...