Хіти тижня. У мережі показали, як син депутата знущається над власною дитиною (відео)

Мати дитини зазначає, що вже неодноразово зверталася до правоохоронних органів, але ніяких дій там не робили.

У мережі опублікували відео, на якому син депутата Дніпровської міськради від партії "Оппоблок" Віктора Ярового б'є свою дитину на очах у його матері. Ролик на своїй сторінці в Facebook опублікувала сама Олександра Ярова, передають Патріоти України.

"Вибачте, але я повинна це залишити тут. Це жорстоко, як і було мені знімати огидно. Я проходжу з сином нелегкий шлях, шлях одужання від цієї гнилі. Люди не міняються. Перед сином я вибачилася. Сподіваюся він мене пробачить. Папа приїхав до сина на Новий рік", - написала мати дитини.

Як пише Ярова, її чоловік вже не живе з ними, але коли вони були разом вона неодноразово піддавалася домашньому насиллю.

Жінка зазначає, що вже неодноразово зверталася до правоохоронних органів, але ніяких дій там не робили.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...