Хіти тижня. У мережі показали, який вигляд має дівчина з найбільшими губами в світі (фото)

Вона перенесла понад 15 ін'єкцій гіалуронової кислоти в губи за минулий рік, і все заради того, щоб отримати бажаний титул.

Андреа Іванова до і після

22-річна дівчина з Болгарії Андреа Іванова визнана користувачами мережі володаркою найбільших губ у світі. За словами Андреа, їй вдалося досягти ідеалу краси, і вона дуже задоволена своєю зовнішністю, передають Патріоти України.

"Я почуваюся дуже добре, і я дуже щаслива з моїми новими губами, тому що з ними маю гарніший вигляд. Я відвідала майже всі клініки для естетичних процедур в Софії (Болгарія) і вставила в мої губи майже всі види наповнювачів для них. Я не рахую гроші за ці процедури. Точно не знаю, скільки витратила на свої губи".

Андреа Іванова до і після

Зазначимо, що в Андреа є своя власна сторінка в Instagram з 28 тисячами підписників. Вона там публікує фотографії своїх великих губ, за які одержує величезну кількість негативних коментарів. Однак є й ті, хто хвалить дівчину за її унікальний вигляд.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...