Хіти тижня. У мережі показали, який вигляд має дівчина з найбільшими губами в світі (фото)

Вона перенесла понад 15 ін'єкцій гіалуронової кислоти в губи за минулий рік, і все заради того, щоб отримати бажаний титул.

Андреа Іванова до і після

22-річна дівчина з Болгарії Андреа Іванова у лютому 2020 року визнана користувачами мережі володаркою найбільших губ у світі. За словами Андреа, їй вдалося досягти ідеалу краси, і вона дуже задоволена своєю зовнішністю, передають Патріоти України.

"Я почуваюся дуже добре, і я дуже щаслива з моїми новими губами, тому що з ними маю гарніший вигляд. Я відвідала майже всі клініки для естетичних процедур в Софії (Болгарія) і вставила в мої губи майже всі види наповнювачів для них. Я не рахую гроші за ці процедури. Точно не знаю, скільки витратила на свої губи".

Андреа Іванова до і після

Зазначимо, що в Андреа є своя власна сторінка в Instagram з 28 тисячами підписників. Вона там публікує фотографії своїх великих губ, за які одержує величезну кількість негативних коментарів. Однак є й ті, хто хвалить дівчину за її унікальний вигляд.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...