Хіти тижня. У мережі показали вражаючі фото з протитанковою артилерією ЗСУ

У Донецькій області на одному з військових полігонів пройшли змагання протитанкових ракетних комплексів і артилерії, які знаходяться на озброєнні Операції Об'єднаних сил.

Змагання проходили в два етапи в спортивній та професійній категоріях. Вражаючі фото тренувань українських захисників показали на сторінці Генштабу ЗСУ в Facebook, передають Патріоти України.

"На змаганнях протитанкісти продемонстрували високий рівень бойової готовності до застосування ПТРК і артилерії проти броньованих цілей противника", – повідомили в Генштабі.

Зокрема, військові відточували вміння стрільби з ракетних комплексів "Штурм", "Конкурс", "Стугна-П" і гарматні розрахунки артилерії МТ-12 "Рапіра".


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...