Хіти тижня. У мережі показали вражаючі фото з протитанковою артилерією ЗСУ

У Донецькій області на одному з військових полігонів пройшли змагання протитанкових ракетних комплексів і артилерії, які знаходяться на озброєнні Операції Об'єднаних сил.

Змагання проходили в два етапи в спортивній та професійній категоріях. Вражаючі фото тренувань українських захисників показали на сторінці Генштабу ЗСУ в Facebook, передають Патріоти України.

"На змаганнях протитанкісти продемонстрували високий рівень бойової готовності до застосування ПТРК і артилерії проти броньованих цілей противника", – повідомили в Генштабі.

Зокрема, військові відточували вміння стрільби з ракетних комплексів "Штурм", "Конкурс", "Стугна-П" і гарматні розрахунки артилерії МТ-12 "Рапіра".


В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...