Хіти тижня. У мережі розповіли моторошні деталі смерті 20-річного хлопця після Atlas Weekend у Києві (відео)

Його понівечене тіло знайшли в елітному будинку на Інститутській...

20-річного Вадима Онищенко, якого знайшли повішеним після фестивалю Atlas Weekend в Києві, ховали в закритій труні, а батькам не повідомили про його смерть. Про неї вони дізналися, після чергового прозвона лікарень. Про це повідомляє dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

"Онищенка Вадима, який пропав 11 липня, ховали в закритій труні. Незважаючи на те, що заяву було написано 11 липня, поліція зайнялася пошуками тільки 15 липня і знайшли його понівечене тіло того ж вечора в елітному будинку на Інститутській 18а, де всюди стоять камери спостереження. Тіло було буро-зеленого кольору, все в саднах, очі вирячені, голова місцями в залисинах, темно-русяве волосся стало дуже світлим, ніби вигоріло на сонці, Вадима знайшли прив'язаним за шию до поручнів його ж бордовою курткою в положенні сидячи. Одяг весь забруднено брудом і кров'ю, але паспорт і гаманець ідеально чисті", - пишуть журналісти.

Також батьків довгий час не пускали в морг. "У морг їх не пускали довгий час, їх провели на впізнання тільки ввечері 16.07 і тільки з дитячої травми голови вони змогли підтвердити особистість свого двадцятирічного сина! Зате вже з самого ранку 16.07 в усіх новинах було написано, що хлопець, який зник 11.07, скоїв суїцид. Батьки навіть не були на місці злочину, власне як і слідчий, який халатно відправив туди двох своїх підлеглих, в морг він теж не з'явився. Ніхто не дає родині відповіді ні на які питання", - стверджують автори.

Також в мережі опублікували відео від 11 липня, на якому видно Вадима (в бардовій куртці). Хто ті люди, які його оточують - невідомо. Після цього хлопця ніхто не бачив.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...