Хіти тижня. У мережі знайшли соню-кота, який виглядає як і всі ми вранці (фото)

Через форму мордочки і темну плями біля рота створюється враження, що Зуу весь час не досипає.

Користувачі соцмереж знайшли в Instagram кота на ім'я Зуу, який має всі шанси стати популярним мемом, передають Патріоти України.

Як жартують фоловери домашнього вихованця, це найбільш невиспаний кіт у світі, і він ідеально передає настрій, викликаний буднями і ранковими будильниками.

Аккаунт Зуу в Instagram далеко не новий, проте справжня слава до нього прийшла нещодавно. Сьогодні за його життям у соцмережі стежать майже 50 тис. фоловерів. Примітно, що на деяких знімках Зуу зображений з ще однією кішкою. Відповідно до опису аккаунта, звуть її Бокко.

Бокко зараз трохи більше трьох років, а ось Зуу молодший за неї майже на рік. Незважаючи на те, що обидві тварини можуть похвалитися об'ємною шерстю, породи у них різні. Бокко - екзотична короткошерста, а Зуу - екзотичний довгошерстий кіт.

Через форму мордочки і темну плями біля рота створюється враження, що Зуу весь час не досипає. Навіть коли він грається.

Фотографії домашнього вихованця збирають у соцмережі десятки тисяч лайків і сотні коментарів, в яких його називають "небувалим душкою". Фоловери пророкують Зуу велику славу у соцмережах і вже дискутують на тему того, які меми міг би прикрасити унікальний кіт.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...