Хіти тижня. У мережу злили нове фото онкохворої Заворотнюк: Фани не вірять, що актриса зараз так виглядає

49-річна артистка зображена без макіяжу, з повсякденною зачіскою і обличчям, яке трохи округлилося.

У мережі показали новий знімок російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже більше року бореться з онкологічним захворюванням – саркомою. Раніше це фото не з'являлося в мережі, зазначають Патріоти України.

На знімку, який опублікували на одній з фансторінок Заворотнюк в Instagram, 49-річна артистка зображена без макіяжу, з повсякденною зачіскою і обличчям, яке трохи округлилося.

Фанати Заворотнюк бурхливо відреагували на кадр з актрисою, адже після появи інформації про її хворобу у вересні 2019 року його так жодного разу і не з'явилася на публіці.

Багато хто з прихильників почав бажати їй здоров'я і якнайшвидшого одужання. Інші ж уточнили в коментарях, що фото було зроблене після того, як Анастасія пройшла кілька курсів хіміотерапії.

Знайшлися й ті, хто не повірив, що фотографія була зроблена нещодавно, на їхню думку, Заворотнюк фотографувалася ще до того, як стало відомо про її боротьбу з раком.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...