Хіти тижня. У Міноборони США підтвердили зіткнення американських військових із НЛО (відео)

В Пентагоні до сих пір не можуть визначити природу зображеного на кадрах явища.

У Пентагоні підтвердили зіткнення військових з НЛО, повідомляють Патріоти України із посиланням на західні ЗМІ.

Зокрема BBC повідомляє, що відео, де ВМС США беруть участь в зіткненні з невідомим літаючим об'єктом в 2015 році - справжнє, за словами офіційного джерела у військовому відомстві. Представник Військово-морського флоту США вперше підтвердив, що відеозапис невпізнаного літаючого об'єкта, зроблений в 2015 році одним з пілотів, - не фейк. Він також уточнив, що в Пентагоні до сих пір не можуть визначити природу зображеного на кадрах явища.

Про це також повідомляють провідні світові ЗМІ з посиланням на сайт The Black Vault, присвячений розсекреченим документам американської адміністрації. Йдеться про відео під кодовою назвою GO FAST, опублікованому групою дослідників To The Stars Academy of Arts & Science і газетою New York Times. Крім нього, існують ще два схожі відеозаписи, нібито розсекречені Пентагоном в серпні 2017 року.

«ВМФ характеризує об'єкти, зафіксовані на цих відеозаписах, як непізнані повітряні явища», - заявив виданню Джозеф Гредішер, прес-секретар глави розвідки ВМФ США Меттью Кохлера.

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...