Хіти тижня. У Москві коронавірусні медсестри обікрали знамениту актрису

Васильєва отримала позитивний тест, який показав, що у неї коронавірус. Але, пробувши в лікарні всього ніч, вона втекла звідти додому.

Російська актриса театру і кіно Тетяна Васильєва позбулася смартфона у власній квартирі. Вона помітила пропажу після уходу медсестер, які приїхали додому до актриси провести третій тест на коронавірус, передають Патріоти України з посиланням на інстаграм-аккаунт невістки артистки.

За словами невістки артистки Марії Болонкіної, медпрацівниці спочатку вели себе дивно. Дівчата зайшли в квартиру в уже одягнутих бахилах. Мазок з гортані на наявність коронавірусної інфекції брали невміло.

Коли Васильєва на хвилину відійшла в іншу кімнату, медсестри швидко зібралися і пішли, а незабаром актриса помітила, що пропав її мобільний телефон.

Тетяна Васильєва буде писати заяву в правоохоронні органи, а також зараз вона намагається з'ясувати, чи дійсно дані медсестри - співробітниці лікарні або аферистки, які дізналися що вона чекала перевірку на коронавірус.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...