Хіти тижня. У Москві помер відомий радянський актор

На рахунку Геннадія Фролова - ролі у стрічках «Відрядження», «Зустріч на переправі», «Осіння історія», «Цезар та Клеопатра».

Геннадій Фролов

Актор Геннадій Фролов помер в РФ у віці 81 рік. Геннадій Фролов закінчив Школу-студію "МХАТ", після чого служив в театрі. З 1961 року був у трупі московського театру «Современник», передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Підтвердила інформацію і завідувач літературною частиною театру «Современник» Євгенія Кузнецова. «Помер Геннадій Фролов», - сказала вона.

Також Фролов працював в кіно. На його рахунку ролі в стрічках «Відрядження», «Зустріч на переправі», «Осіння історія», «Цезар і Клеопатра» та інші.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...