Хіти тижня. “У нас обід, і взагалі ви не наші”: На Запоріжчині хворій відмовили в медичній допомозі

На своє виправдання лікарі зазначили, що "жінка пішла з лікарні на своїх ногах"...

Інцидент стався в селі Воскресенка, про нього розповіла сама постраждала в соціальній мережі, передають Патріоти України.

Так, мешканка села привела свою маму на прийом в сільську поліклініку. Справа в тому, що жінці стало погано - виникла підозра на різке підвищення рівня цукру в її крові. В цей час медики якраз обідали, через що вийшли до відвідувачів тільки через десять хвилин після їх приходу. Тим часом стан жінки погіршувався.

Проте, першу медичну допомогу їй так і не надали. Медсестра повідомила, що перевірила документи і не знайшла в них декларації з їх лікарем. І через те, що договір укладений не з їх лікарнею, пацієнтці в медобслуговуванні відмовили.

Жінки обурилися, адже щоб отримати термінову і невідкладну допомогу ніякі папери не потрібні. Цю інформацію також підтвердили і в Воскресенському центрі первинної медичної допомоги.

На свій захист медики кажуть, що жінка не непритомніла, прямо стояла і особливо не скаржилася. Тому вони не вважали за необхідне прийняти будь-які заходи. Після бесіди жінка пішла з лікарні на своїх ногах.

Ситуація викликала обурення у жителів Воскресенки: а якби трапилося непоправне?

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...