Хіти тижня. "У Нових Санжарах була спланована кампанія. Для кіпішу достатньо 20-30 людей. Так у 2014-му діяли росіяни у Криму та на Донбасі", - блогер

"Власне вже майже немає сумніву, що це спланована кампанія. Щоб ще більше розділити країну, щоб відволікти увагу, щоб деморалізувати і без того деморалізованих людей", - пише у своєму блозі Антон Ходза, передають Патріоти України, і продовжує:

"Схема проста:

- Нагнітаємо істерію.

- Заряджаємо провокаторів, які "піднімають громаду" - місцеві чи завезені ментовські активісти з численних ГО, фондів, клубів чи спілок.

- Влаштовуємо кіпіш, шини, крики, кидання під машини.

- Підживлює о це в соцмережах ботофермою з жахливими історіями і коментарями.

- Одночасно "рятуємо": зганяємо купу космонавтів, безліч бобіків та броньовиків - все серйозно, але ситуація під контролем.

- Кульмінація - у потрібний момент тітухани закидують камінням автобуси.

- Все це ще більше розганяємо ботвою: українці гамно, українці звірі, народ скотина, я не хочу жити в такій країні.

- Далі по ситуації. Можна героїчно затримати провокаторів, а можна просто це відпустити, типу гнів народний, що тут зробиш.

Отак все просто в принципі робиться. Бюджет операції не дуже великий, для кіпішу достатньо і 20-30 своїх людей, а масовка набіжить. Так власне діяли росіяни у 2014 в Криму та на Донбасі. Стиль дуже впізнаваний.

Шкода, що вся країна на це ведеться. Але на таке неможливо не вестись, все чітко і красиво зроблено. Зіграли на неосвіченості людей та на примітивних інстинктах. Безпрограшна партія. Нас знову ви*бали, вітаю".

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...