Хіти тижня. У перестрілці в Броварах брали участь кримінальні авторитети: З'явилися гучні подробиці і фото

У перестрілці в Броварах Київської області, яка трапилася вранці 29 травня, брали участь один із братів Потапенків і лідер ОЗУ Віктор Журавель. Як повідомило джерело, розбірки почалися за контроль над легальними та нелегальними перевезеннями між Києвом і Броварами, передають Патріоти України.

За даними джерела, Потапенко приїхав на "стрілку" разом із вінницькими ультрас і скінхедами. Водночас Журавель з'явився без підтримки. По ньому відкрили вогонь. Поліції вдалося затримати 11 учасників перестрілки, у них вилучено помпові рушниці та ножі.

Про Віктора Журавля відомо, що раніше він вже був засуджений за розбій і 17 років провів у в'язниці. 2010 року вийшов на свободу, але за рік знову був затриманий співробітниками столичного УБОЗу, а прокуратура висунула звинувачення в бандитизмі за п'ятьма різними епізодами.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...