Хіти тижня. У перукарню тут краще не ходити: Українка розповіла цікаві факти про життя в Австрії (фото)

Ольга Толстунова організовує виставки для австрійських художників у закинутих будинках та інших незвичних місцях та інсценізує відомі картини на сучасний лад.

Киянка Ольга Толстунова сім років живе у Відні в Австрії. Переїхала сюди в університет. Зараз веде блог в якому розповідає про подорожі країною та цікаві факти з життя. Патріоти України пропонують і вам дізнатися кілька нових подробиць про цю країну.

Багато солодощів

Кав'ярні в Австрії на кожному кутку і дуже багато різноманітних десертів та тістечок, які дуже смачні. Всі хто приїздить сюди набирають вагу, бо не можна стриматись, коли їх бачиш. Зокрема я з сестрою за перший семестр поправилась на 8 кілограмів. Зараз, щоб підтримувати фігуру, постійно займаюсь спортом і обмежую себе в їжі.

Якісна вода

Вода з-під крану тут питна. Вона потрапляє з Альп, а труби оброблені сріблом для знезараження.

Комфортно без автомобіля

Дуже гарно розвинена транспортна система. Від найвіддаленішого району до зупинки громадського транспорту йти максимум 15 хвилин. У метро потяг приїздить за 30 секунд хвилину. Автобуси, трамваї мають дуже широке розгалуження зупинок. Кондиціонери є у всіх видах громадського транспорту. Година проїзду коштує 2,8 євро.

Сервіс послуг не найкращий

Європейські майстри не дуже переймаються якістю роботи. Приїхала сюди блондинкою з короткою зачіскою. У місцевій перукарні мені зіпсували зачіску і колір волосся. Кілька місяців ходила в шапці поки волосся відросло. Зараз маю довге волосся і чорний колір, який складно зіпсувати.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...