Хіти тижня. У полі на Тернопільщині комбайнер знайшов "мумію" невідомого (фото 12+)

Наразі працівники поліції намагаються встановити особу загиблого та причину смерті.

У Тернопільській області посеред кукурудзяного поля виявили муміфіковане тіло невідомої людини. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області, передають Патріоти України.

Зазначається, що повідомлення про знахідку надійшло 12 листопада о 14:08 на лінію «102» від диспетчера одного із сільськогосподарських товариств району. «Додзвонювач повідомив, що у полі між Збаражем та селом Стриївка комбайнер, який працював на полі, виявив кістки людини. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Тіло оглянув судовий експерт. За попередніми даними, муміфіковане тіло належить чоловікові. Період смерті приблизно два місяці. Фахівці стверджують, що вологий клімат та ґрунт пришвидшили розкладання тканини», – йдеться в повідомленні поліції.

Наразі працівники поліції намагаються встановити особу загиблого та причину смерті. За словами начальник Збаразького відділення поліції Віталія Присяжнюка, «тіло та кістки в поганому стані та встановити особу важко, єдина надія на результати ДНК-експертизи». Даний факт внесений в єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...