Хіти тижня. У популярної української співачки і ведучої вкрали авто

За словами Олі Цибульської, її машину вкрали біля парку Сирецького.​

Оля Цибульська. Фото: соцмережі.

Відома українська співачка і ведуча Оля Цибульська повідомила фанам неприємну новину. У артистки вкрали машину. Про зникнення авто знаменитість розповіла на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Зірка опублікувала знімок машини. А в підписі до фото Цибульська попросила підписників допомогти знайти злодія. Також артистка поділилася деякими деталями, які стосуються викрадення авто. За словами артистки, її машину вкрали біля парку Сирецького.

“ВКРАЛИ МАШИНУ! ВК 8171 ВХ Toyota Raw4 Hybrid чорного кольору. З 17-19:00 за адресою Парково-Сирецька 9 у Києві. Припаркувалася біля парку Сирецького. Хто може допомогти - пишіть в директ!“, - повідомила Оля Цибульська.

Toyota Raw4 Hybrid чорного кольору.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...