Хіти тижня. У родині українофобів чергове горе: Син російської співачки потрапив в третю аварію за тиждень

На відміну від попередніх дорожніх інцидентів обійшлося без важких наслідків.

Син російської співачки Валерії 21-річний Арсеній Шульгін, схоже, вирішив встановити рекорд. Юнак вже втретє за тиждень потрапляє в ДТП, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Остання аварія трапилася 14 грудня. На відміну від попередніх дорожніх інцидентів обійшлося без важких наслідків, автомобілі відбулися подряпинами, пошкоджену номерну рамку доведеться замінити, але люди, що знаходилися в авто, не постраждали.

Про свою «аварії номер три» Шульгін написав коротко: «Дичь… жесть какая-то». Сторінку в Instagram блогер на час закрив, але встиг підтвердити, що те, що трапилося не жарт і не прикол.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...