Хіти тижня. У соцмережах знайшли акаунти підозрюваного і свідка у справі про вбивство 5-річного хлопчика на Київщині

Улюбленими хобі свідка, як виявилося, є море та алкоголь.

Василь Крутчак. Фото: соцмережі.

Журналіст-розслідувач Василь Крутчак розшукав профіль одного з підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова - 31-річного Івана Приходька. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Один з мусорів, який причетний до смерті п'ятирічного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому", - підписав знімок поліцейського Василь Крутчак. На сьогоднішній день сторінки Івана Приходька в соцмережі вже немає.

Однак в соцмережі Facebook все ще можна виявити аккаунт Дмитра Кривошея - чоловіка, який проходить у справі, як головний свідок. Власне, і вся фабула провадження базується на його свідченнях. Судячи з кількох фото, представлених на сторінці Кривошея, його нечисленними захопленнями є алкогольні напої та відпочинок на морі.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....