Хіти тижня. У спеціальній палаті: Де лікується митрополит УПЦ МП Онуфрій

Тест владики на COVID-19 кілька днів тому показав позитивний результат.

У митрополита Онуфрія, предстоятеля Української православної церкви Московського патріархату та єпископа РПЦ, виявлений коронавірус. За даними "Дзеркала тижня", ним займаються в Київському інституті серця Бориса Тодурова, передають Патріоти України.

Кілька днів тому був підтверджений статус позитивного результату тесту на COVID-19. Про стан владики достеменно невідомо. Онуфрій знаходиться в спеціальній палаті в лікарні Тодурова, яку забезпечив усім необхідним для інфекційних захворювань, включаючи найсучасніший апарат штучної вентиляції легень, що особливо тонко і ефективно виконує функцію наповнення легенів киснем, народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Вадим Новинський.

І Борис Тодуров, і Вадим Новинський є прихожанами УПЦ МП і регулярно здійснюють паломництво на Афон. Цим можна пояснити, що високотехнологічну інфекційну палату Новинський створив в непрофільному Інституті серця.

В ПЦУ заперечило повідомлення журналістів, наполягаючи, що предстоятель філії РПЦ в Україні усамітнився від пастви у домашній церкві, щоб не наражати вірян на небезпеку зараження коронавірусом.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...