Хіти тижня. У США привселюдно покінчив з життям скандально відомий актор

Айзек Кеппі зістрибнув з моста Трансвестерн-роуд біля Беллемонта, штат Арізона.

Айзек Кеппі. Фото: соцмережі.

Скандально відомий американський актор ізраїльського походження Айзек Кеппі загинув в США в понеділок, вранці після того, як залишив прощального листа, повідомляють Патріоти України.

Він наклав на себе руки, зістрибнувши з моста Трансвестерн-роуд біля Беллемонта, штат Арізона. Випадкові перехожі, помітивши його намір, намагалися зупинити актора, але їх спроби не увінчалися успіхом. Айзек вирвався з їхніх рук і кинувся вниз на шосе, де його тут же переїхав пікап Ford. Прибулим на місце поліцейським залишалося лише констатувати смерть артиста.
Протягом 24 годин, що передували його смерті, Кеппі опублікував в Instagram довгу заяву, в якій він написав: «Я не був хорошим хлопцем» і «Я ображав людей, які мене любили».
«Обережно, людині абсолютно нічого втрачати, так як їй нічого захищати. Протягом останнього тижня, завдяки самоаналізу, який я повинен був зробити ще багато років тому, я прийшов до деяких несподіваних одкровень про себе. Бачиш, я вважав себе хорошим. Але це не так», - написав актор.

Айзек Кеппі зіграв у фільмах «Тор» і «Термінатор: Спасіння прийде». У Голлівуді його запам'ятали через гучні скандали: торік Кеппі на одній з вечірок в Лос-Анджелесі на очах у публіки напав на доньку Майкла Джексона Періс. Крім того, він звинувачував актора Сета Гріна в педофілії.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...