Хіти тижня. У США український боксер суворим нокаутом сенсаційно переміг екс-чемпіона світу (відео)

Знаменитий український боксер Іван Редкач (23-4-1, 17 KO) сенсаційно переміг 32-річного екс-чемпіона світу в двох дивізіонах Девона Александера (27-6-1, 14 КО) .На вечорі боксу в Каліфорнії 33-річний уродженець Шостки ефектно нокаутував опонента в 6-му раунді, зазначають Патріоти України.

Бій пройшов в конкурентній боротьбі. Уже в кінці 2-го раунду Девона потряс потужний "постріл" від українця. На точні, але не потужні удари американця, Іван відповідав важкими ляпасами.

До 5-го раунда здавалося, що Александер зможе перемогти. Він пристрілявся, почав частіше потрапляти і його атаки стали більш ефективним.

Несподівана розв'язка наступила в дебюті 6-го раунду. Після короткого "стусана" зліва боксер зі США як підкошений впав на ринг, і вже не встиг відновитися. Редкач влаштував супернику град ударів зліва, ще двічі відправивши опонента в нокдаун. Рефері не став продовжувати знущання над американцем і зупинив бій.



Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...