Хіти тижня. У столиці затримали ватажка "ЛНР"

Чоловік жив з підробленими документами і навіть влаштувався на роботу за фахом.

СБУ затримала в Києві одного з командирів бойовиків "ЛНР". Він брав участь у бойових діях проти українських військових, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу СБУ.

Чоловік із міста Стаханов Луганської області. У 2014 році приєднався до так званої народної міліції "ЛНР". Ватажки призначили його заступником командира одного з підрозділів бойовиків. Маючи вищу інженерну освіту, загарбник виконував завдання із забезпечення ремонту бронетанкової та військової автомобільної техніки терористичних угруповань.

Військовий "ЛНР" жив в Україні з підробленими документами. У Києві він влаштувався на роботу в компанію, яка надає телекомунікаційні слуги. Бойовику загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

В Україні кардинально змінилася ситуація на ринку праці: Названо професію, яка несподівано стала непопулярною

понеділок, 29 квітень 2024, 6:44

В Україні спостерігається значний дефіцит на ринку праці. Високий попит мають практично всі професійні працівники, крім працівників сфери IT.Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. В Україні, згідно з даними опитування НБУ, ско...

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...