Хіти тижня. У стрип-барі Харкова: Сербський снайпер із "ДНР" розповів, як його врятував український футболіст (відео)

Футболіст Євген Бредун згодом виїхав до анексованого Росією Севастополя та грав у тамтешньому клубі.

Євген Бредун. Фото: скріншот з відео.

Екс-футболіст запорізького "Металурга" Євген Бредун ховав відомого сербського терориста з сайта "Миротворець" Деяна Беріча у Харкові 2014 року. Про це обидва фігуранти розповіли у відеороликах, які терорист Беріч ("Декі") виклав у соцмережі 24 липня, передають Патріоти України.

Терорист Беріч розповів про "героя", який ховав його "від ЗСУ", зокрема, в якомусь харківському стрипбарі, який "в ранці працював як кав’ярня". А потім і представив цього "героя". Ним виявився колишній український футболіст, зокрема, гравець запорізького "Металурга" (2005 - 2006 роки) та луганської "Зорі" (2008 рік) Євген Бредун, що згодом виїхав до анексованого Росією Севастополя та грав у тамтешньому клубі.


Сербський найманець Беріч – снайпер, учасник сербського четницького руху, із початку російсько-української війни бере у ній участь на боці російсько-терористичних угрупувань. Спочатку у Криму, потім, тривалий час, на Донбасі. Нині Росія намагається вдавати з нього журналіста – "свідка обстрілів українськими військовими мирних міст на Донбасі". У цій якості одкровення терориста "Декі" представники РФ цитували на Форумі ОБСЄ 19 червня.


Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...