Хіти тижня. У тата тепер нова мама: Потап розповів, як син від першої дружини відреагував на його шлюб із Каменських

Український репер та продюсер Потап (Олексій Потапенко), який уклав шлюб зі співачкою Настею Каменських, зізнався, що син Андрій підтримав його в бажанні одружитися вдруге.

Український репер та продюсер Потап (Олексій Потапенко) у коментарі "Світському життю" на "1+1" зізнався, що намагався сказати 10-річному синові Андрію про намір одружитися вдруге максимально делікатно, передають Патріоти України.

"Андрій дуже любить маму Ірину. Це було не дуже просто мені, я розповідав йому потихеньку. Ми дійшли до того, що я його запитав: "Синку, як ти відреагуєш, якщо я одружуся?" На це він сказав: "Якщо для тебе це добре, то я буду робити все, щоб було добре для мого батька". Я запитав: "Ти прийдеш на моє весілля?" Він сказав: "Так", – зізнався Потап.

Репер також зазначив, що з колишньою дружиною, продюсером Іриною Горовою, у нього завжди будуть родинні стосунки, оскільки вона мати його дитини. У шлюбі Потап і Горова жили з 1999-го до 2014 року.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...