Хіти тижня. У Тернополі жорстоко вбили екстравагантного майстра тату (фото)

27-річна загибла Тетяна Подвашецька

У Тернополі у квартирі була жорстоко вбита 27-річна дівчина - майстер тату-салону. На тілі загиблої поліція виявила ножові поранення, повідомляють Патріоти України.

Труп 16 квітня знайшли подруга матері загиблої і робітник, який робив ремонт у квартирі, повідомили у прес-службі ГУНП у Тернопільській області.

За даними сайту "Тернополяни", загиблу звали Тетяна Подвашецька. Видання зазначає, що дівчина була досить впізнаваною в місті, оскільки більшу частину її тіла вкривали татуювання. У соцмережах у неї було безліч шанувальників.

"Жила дівчина разом із чоловіком, спільно тримали тату-салон", — зазначили журналісти. Начальник прес-служби ГУНП у Тернопільській області Сергій Крепа у коментарі підтвердив, що дівчина, яка загинула у квартирі — майстер тату-салону.

Місцеві кажуть, що до вбивства дівчини може бути причетний один з її знайомих. Однак крапку у трагедії можна буде поставити після об'єктивного розслідування.

Джерело: Обозреватель

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...