Хіти тижня. У тому числі 14-річна дівчинка: У Києві група підлітків вбила чоловіка

Інцидент стався біля багатоповерхівки на вулиці Маяковського на Троєщині.

У Києві в ніч на вівторок, 7 січня, група підлітків до смерті побила 43-річного чоловіка, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався біля багатоповерхівки на вулиці Маяковського на Троєщині. Поліцію викликав мешканець цього будинку, який помітив, що підлітки після нападу заховалися в сусідньому під'їзді. Як повідомляє «Київ Оперативний», вранці підозрювані були затримані.

Під варту взято двох юнаків 19 років, 16-річного підлітка і 14-річну дівчину. Група здала ще двох спільників: 17-річного юнака та 30-річного чоловіка. За словами зловмисників, вбивати чоловіка вони не планували, хотіли тільки пограбувати його. Однак удар по голові виявився смертельним для жертви.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...