Хіти тижня. У трусах і кросівках: У центрі Одеси дівчина влаштувала еротичні танці біля ялинки (відео)

У центрі Одеси біля головної міської ялинки невідома дівчина виконала еротичний танець у відвертому "новорічному" костюмі. Про це повідомив комунальний заклад "Центр-077" Одеської міської ради, передають Патріоти України.

На відео зображено, як дві дівчини прийшли на зазначену площу. Одна з них знімає верхній одяг (схоже, на куртку) і залишається в червоних трусах і топі, на її голові – біла шапка, на ногах - білі кросівки. Потім невідома стає на написи «2020», яку комунальні служби встановили біля ялинки. Дівчина починає робити рухи руками, ногами, стегнами і інші, характерні для еротичних танців. Зокрема, вона присідає, широко розставивши ноги, низько нахиляється, високо піднімає ноги і т. д.

Аналогічні рухи дівчина повторює, піднімаючись цифри, а також біля ялинки і на розташованій біля її підніжжя світлодіодній інсталяції в стилі новорічної казки Ернста Теодора Гофмана «Лускунчик». Всі ці дії супутниця «танцівниці» фіксувала на мобільний телефон. На запису видно, як повз проходять люди і дивляться на події. У вищеназваному комунальній установі, яка спеціалізується, зокрема, на зовнішньому спостереженні, відзначають, що невідомі дівчата перетворили площу біля мерії в імпровізований танцпол.

«Можна було б тільки порадіти за велику кількість яскравих і креативних особистостей у рідному місті... Хочемо побажати юним талантам великих успіхів у пошуку нових творчих форм і ідей», - заявили в установі.

При цьому комунальники висловили сподівання, що в процесі цього пошуку» молоді люди будуть рахуватися з думкою оточуючих і прийнятими суспільством нормами пристойності.

19 грудня в центрі Одеси відкрили 20-метрову ялинку з дюролайтом 4 км. Висота ялинки, зібраної з металевого каркаса і штучної хвої, – 20 метрів, ширина – 9 метрів. Вона прикрашена гірляндами і дюролайтом (прозорим шнуром, зі світлодіодами всередині), загальна протяжність яких становить близько 4 кілометрів. Основна прикраса - світлодіодна інсталяція в стилі новорічної казки Ернста Теодора Гофмана «Лускунчик».

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...