Хіти тижня. У це важко повірити! Український "пес-патріот" підірвав мережу і став зіркою Тік-Ток (відео)

Вже не вперше українські собаки підкорюють серця людей. Цього разу зіркою ТіК Ток стала "патріотична" вівчарка Вайріс, яка допомагає з роботою прикордонникам. Відео з твариною опублікували на сторінці Державній прикордонній службі України, зазначають Патріоти України.

Собака стала зіркою соцмережі

Відзначається, що після сюжету про "собаку-патріота", який вийшов на суспільному, на Facebook ролик подивилися більше мільйона людей.

"Вітаємо мільйонершу з Тіктока-службову собаку Вайріс ще з одним мільйоном-тепер і на Facebook. Сюжет суспільного про вівчарку, яка служить у Херсонському загоні, опублікований на сторінці Держприкордонслужби напередодні Нового року, вже охопив понад 1,3 млн аудиторії соцмережі, зібрав понад тисячу позитивних коментарів і понад 58 тисяч лайків", - повідомили на сторінці.

Чому Вайріс це пес - "патріот"?

Вівчарці всього три роки, вона служить в Херсонській області і допомагає у всьому нашим прикордонникам. Тварина завжди відповідає гавкотом на привітання"Слава Україні".

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...