Хіти тижня. У Туреччині з балкона випала молода українка: Знайомі розповіли, ким вона була насправді (фото)

33-річна українка Анжеліка Сраб'янц, яка трагічно загинула в Туреччині, більшу частину часу працювала не як модель, а як посередник, відправляючи турецьких студентів на навчання до України. Також дівчина займалася фото- і відеозйомкою, допомагала своєму бойфренду - громадянину Туреччини Бураку Ерджану - з дресируванням собак, передають Патріоти України.

Як пише "КП в Україні", приблизно в 2012-2016 роках Сраб'янц працювала викладачкою в коледжі Сумського аграрного університету, а пізніше – Сумського аграрного інституту. Вона викладала земельне та аграрне право, а також вела лекції для іноземних студентів англійською мовою, яку добре знала. Створення фотографій та відео були для дівчини хобі. Вона навіть пропонувала свої послуги з портретної, репортажної, весільної зйомок і фотосесій дітей.

Одна з подруг Анжеліки розповіла журналістам, що українка давно хотіла переїхати за кордон і якось змінити своє життя. До Туреччини Сраб'янц змінила кілька країн, але потім затрималася в Стамбулі. "Людина вона дуже хороша... Завжди була доброю, всім допомагала, ніколи нікому не скаржилася на свої проблеми – усе в собі тримала", – описала подруга загиблу.

За словами знайомих, батько Сраб'янц проживає десь у глибинці Росії, а мама – в Сумах. Із татом дівчина намагалася підтримувати спілкування, одного разу навіть їздила до нього в гості, а маму фінансово підтримувала.

Друзі українки дізналися про те, що вона зустрічається з Бураком, восени минулого року. Як виявилося, разом молоді люди не жили. У Анжеліки в Стамбулі була своя наймана квартира, а в Бурака дівчина бувала періодично.

"Ми зідзвонювалися з нею, але рідко. Після її переїзду робити це стало проблемним. Коли розмовляли з нею останній раз, то вона була в чудовому настрої. Пропонувала займатися собаками, я і подумала, що вона зараз цим захопилася. А пізніше виявилося, що до роботи із собаками її привернув Бурак", – розповіла подруга українки.

Нагадаємо, що Сраб'янц зірвалася з балкона 5-го поверху в Стамбулі після сварки з турком, з яким вона зустрічалася. При цьому Бурак у момент трагедібув у квартирі й навіть знімав інцидент на відео. Чоловіка взяли під варту та пред'явили звинувачення в умисному вбивстві.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...