Хіти тижня. У внесеного до бази "Миротворця" Миколи Баскова велике горе (фото)

Сім'ю відомого російського співака Миколи Баскова спіткало горе. На 68-му році після тривалої хвороби пішов з життя батько співака Віктор Басков, зазначають Патріоти України. Син дізнався трагічну новину, прилетівши до Мінська на закриття європейських молодіжних ігор. Микола не скасував концерт, але з'явився на сцені в чорному костюмі і присвятив пісню покійному.

ЗМІ наголошують, що співак був завжди дуже близький зі своїми батьками. Віктор і Олена підтримували його, відвідували його концерти.

«Горжусь тем, что ты у меня такой сильный, мудрый, чуткий, заботливый, настоящий полковник и профессионал в своей профессии, преданный семье! Ты являешься для меня примером и поддержкой во всем! Хоть и говорят, что родителей не выбирают, но я благодарю Бога за то, что он мне послал таких родителей», — захоплювався батьком Микола.

Нагадаємо, Микола басков був внесений до бази "Миротворця" за:

"Свідоме порушення державного кордону України при в'їзді в окупований росією Крим. Участь в пропагандистських заходах російської окупаційної влади.

Російський естрадний і оперний співак. Відомий також як телеведучий, кіноактор, педагог, професор кафедри вокалу. Народний артист України (2004), Майстер мистецтв Молдавії (2007). Народний артист Росії (2009). Десятикратний володар премії «Золотий грамофон».

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...