Хіти тижня. У Залізному Порту напали на нардепа від "Слуги народу"

Протягом години правоохоронці встановили особу людини, яка завдала удару.

У курортному селі Залізний Порт Херсонської області 29 липня невідомий напав на народного депутата і вдарив в обличчя, інформують Патріоти України.

За даними УНН, мова йде про Олександра Одарченка з фракції "Слуга народу". Як повідомили у відділі комунікації поліції області, обставини конфлікту встановлюються. "Близько 15:40 в поліцію звернувся чоловік, який представився народним депутатом України. За його словами, близько 15:00 в селищі Залізний Порт невідомий чоловік вдарив його по обличчю і втік в невідомому напрямку. Протягом години правоохоронці встановили особу людини, яка завдала удару", – розповіли в прес-службі.

У поліції додали, що чоловіка затримувати за статтею 208 КПК України не стали, але відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...