Хіти тижня. "У*бывай на х*й отсюда!": З'явилося відео пострілів дівчини в криворізького прокурора

23 травня в Центрально-Міському суді Кривого Рогу дівчині за стрілянину в прокурора обрали запобіжний захід.

Інцидент стався під час святкування дня народження в ресторані "Україночка". На камери спостереження потрапив момент, коли жінка з пістолетом в руці, а за нею і чоловік (прокурор Олексій Пипка), виходять на ганок закладу. Між ними явно відбувається сварка, зазначають Патріоти України.

Дівчина готує пістолет до стрільби і зухвало повторює кілька разів: "Іди сюди", звертаючись до свого супутника. Потім вона намагається його вдарити, але той відштовхує агресивну даму і каже: "Не чіпай мене руками своїми". З їх діалогу, насиченого нецензурними словами, зрозуміло, що чоловік незадоволений тим, що дівчина перебрала з алкоголем і не може себе контролювати.

Після цього дівчина вдарила його кулаком в обличчя. Судячи з усього, прокурор не залишився в боргу і після відповідного рукоприкладства зажадав "Забирай свои вещи и у@бывай на х@й отсюда!".

Власне після цього і пролунав постріл. Потім дівчина спустилася з ганку, де її чекала компанія в автомобілі. Один з хлопців піднявся на ганок і, схоже, підібрав гільзу. Тим часом його товариш викинув з авто петарду.

Як пишуть місцеві ЗМІ, 23 травня в Центрально-Міському суді Кривого Рогу дівчині за стрілянину в прокурора обрали запобіжний захід - домашній арешт з носінням електронного браслета на 60 діб. Сам потерпілий клопотав не поміщати підозрювану під варту, оскільки його травма не пов'язана з прокурорською діяльністю.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...