Хіти тижня. Убивство подруг у Києві на Новий рік: У поліції розкрили нові дані про підозрюваного

Підозрюваний у вбивстві двох дівчат у Києві Сергій Ксьондзик раніше відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої. У 2008 році він, погрожуючи вбивством дівчині, згвалтував її, за що отримав 11 років в'язниці, передають Патріоти України.

Вирок був винесений, коли Ксьондзик вже відбував покарання за опір співробітникам міліції. Раніше чоловік вже притягувався двічі до відповідальності: у 2002 році за розкрадання металу він був засуджений до 100 годин громадських робіт; в 2006-му - за крадіжку з проникненням в житло до 3,5 років позбавлення волі з випробувальним терміном.

Також відомо, що в травні 2018 року Ксьондзик судився з зі своєю дружиною з приводу розлучення. Чоловік не хотів розлучатися, і його дружині довелося домагатися розірвання шлюбу через суд. Її позов задовольнили.

На 6 лютого 2020 року біля Ксьондзику призначено засідання в Шевченківському районному суді Львова в справі номер 466/159/19 (щодо позбавлення його батьківських прав). У 2018 році Ксьондзик притягувався до відповідальності за водіння в нетверезому стані.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...