Хіти тижня. "Уявляєш, бачив тільки що Кернеса в кучерях і з четвертим розміром грудей": У померлого мера Харкова є сестра-близнюк (фото)

У п'ятого мера Харкова Геннадія Кернеса, який помер 17 грудня, є рідна сестра, яка живе в Москві. Про це в інтерв'ю "Стране" розповів його син Данило Привалов, передають Патріоти України.

"Вона живе в Москві. Така як він, тільки з волоссям і грудьми. Мені якось дзвонить один приятель з аеропорту - в жаху. Каже, уявляєш, бачив тільки що Кернеса в кучерях і четвертим розміром грудей. Я його заспокоїв і пояснив, що це двійняшка", - сказав він.

Видання Kharkiv Today пише, що Кернес з сестрою Вікторією вчилися в 82-й гімназії та ходили в один клас. Дівчинка часто хворіла. Також видання опублікувало єдиний знімок Вікторії в соцмережах.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...