Хіти тижня. "Україна - це Європа!": Російська газета вийшла із заголовком українською (фото)

Росіяни обіграли відоме гасло часів Євромайдану, коли українці повстали проти спроби Віктора Януковича заблокувати євроінтеграцію.

Відоме російське видання "Советский спорт" помістило на головну сторінку заголовок, написаний українською мовою. Про це повідомляють користувачі соціальних мереж, публікуючи передовицю видання, передають Патріоти України.

На опублікованому знімку святкування гравців збірної України після забитого гола під заголовком "Україна - це Європа". Таким чином росіяни обіграли відоме гасло часів Євромайдану, коли українці повстали проти спроби Віктора Януковича заблокувати євроінтеграцію. "Так. І не соромно нам, а соромно буде вам, якщо вам це не подобається", - прокоментував зміст обкладинки головний редактор видання і за сумісництвом російський коментатор Олексій Андронов. При цьому користувачі зазначили, що Андронов давно відчуває симпатію до України. Також на сайті з'явився матеріал з назвою "Україна понад усе. Андрій Шевченко створив кращу збірну в історії".

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...