Хіти тижня. Україна втратила два місяці: У Китаї назвали головну помилку в боротьбі з коронавірусом

Україні потрібно було закритися на карантин через коронавіруса COVID-19 ще два місяці тому, і тоді б вдалося уникнути такого поширення хвороби.

Таку думку висловила Чженьхуа Фан, яка живе приблизно в тисячі кілометрів від Ухань, поруч з Гонконгом, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

Прямо скажу. Ви втратили два місяці часу. Якби ви раніше, разом з нами, закрилися хоча б на два тижні на карантин, зараз би не було такої ситуації, - повідомила вона.

Китаянка розповіла, що в Китаї до 3 лютого не було таких страшних цифр статистики хворих, адже не було ще тестерів на вірус. Але потім кількість заражених різко зросла.

Пам'ятаю, в один день захворіло 15 тисяч, на наступний - вже 30 тисяч. Дуже швидко пішло вгору. До цього просто не могли уточнити, чим люди хворіють. Так само, як в Італії і США, - начебто спочатку було небагато, а за день цифри поповзли вгору, тому що почали тестувати. У вас поки мало хворих - або дійсно мало, або ви поки їх не знайшли, - поділилася Фан.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...