Хіти тижня. "Україна живе у пеклі, спалюючи книжки російських класиків": Директорка театру у Києві зробила заяву в стилі пропаганди Кремля (відео)

Художня керівниця Київського драматичного театру "Браво" Любов Титаренко, відома своєю любов'ю до країни-агресора, поскаржилася, що життя в Україні нібито "схоже на пекло" та "середньовіччя". Також вона стверджує, що у країні "спалюють книжки російських класиків". Про це вона заявила в ефірі пропагандистського YouTube-каналу PolitWera 11 листопада. Фрагмент бесіди з нею опублікував у Telegram колишній народний депутат Борислав Береза, передають Патріоти України.

Керівниця театру в ефірі розмірковує, що Росія тримається на культурі та спадщині "руського міра", зокрема, читають Пушкіна та Достоєвського. "Тут (в Україні) вони спалюють ці книжки, сміттєві баки забиті ними", – сказала Титаренко.

На її думку, Україна нібито "живе у середньовіччі". "Ми живемо в пеклі у повному розумінні цього слова", – заявила вона. Зі свого боку Береза відреагував на її заяву з іронією: "Пішов і перевірив свої книжкові полиці. Чехов, Лермонтов, Пушкін, Купрін стоять непопалені. Вийшов на подвір'я і був шокований – у смітнику нічого немає, крім сміття. Мабуть, вже повезли спалювати на Хрещатик".

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...