Хіти тижня. Українець у прямому ефірі КремльТБ послав терориста "ДНР"

В ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" одіозний одеський письменник Всеволод Непогодін відзначився випадом на адресу так званого начальника "прес-служби народної міліції ДНР" Данила Безсонова, після чого українця вигнали зі студії.

Під час відомої своєю брехнею про Україну передачі "60 хвилин" показали пряме включення з окупованого Донецька, де терорист нахабно брехав про обстріл з боку ЗСУ, передають Патріоти України.

У цей момент Непогодін показав представнику окупантів непристойний жест.

"Ви що робите? Ідіть звідси!" - тут же закричав рупор Кремля Євген Попов.

Однак, навіть залишаючи студію, Непогодін продовжив ображати Безсонова словами і жестами.

"Цей так званий український експерт, Всеволод Непогодін, більш ніколи не з'явиться в нашій програмі", - сказала російська пропагандистка Ольга Скабєєва.

"Виходимо з того, що це неповага до глядачів російського телебачення і жителів Донбасу", - підкреслила вона, а Попов додав, що у людей можуть бути різні думки, але "так поводитися просто неприпустимо".

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...