Хіти тижня. Українець зробив доньці електросамокат, щоб ганяла в школу: Дивується, чому жодне вітчизняне підприємство не поставить на потік (відео)

Середня вартість такого сумського самокату 1000 доларів.

Тато-майстер починав з бензинового двигуна, але врешті еко перемогло. “Самокати винайшли вже давно, але чомусь в Україні їх ніхто не робить”, – розповідає майстер Мстислав, передають Патріоти України з посиланням на #ШоТам.

Такі моделі Мстислав виготовляє вже близько 4 років. Після бензинової моделі вирішили іти в ногу із часом.

Зібрали інформацію про батарейки, мотори та контролери. Зараз дружина Мстислава возить на такому доньку до школи.

А він їздить на ринок. Свій перший електросамокат зібрав для дружини. А потім не зупинився і зробив унікальний вантажний. Середня вартість такого сумського самокату 1000 доларів. Залежно від потужності та оснащення.

“От у вересні Маск презентує нову батарею, і я зможу здешевити виробництво”, – впевнений тато Мстислав.


Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...