Хіти тижня. "Українська армія здатна тільки героїчно загинути": Німецький доброволець покинув лави ЗСУ і розповів чому

Зігфрід, який з початком російської агресії на Донбасі приїхав в Україну «воювати проти спільного ворога» констатував, що армія і її розвиток не отримали тієї уваги, яку заслуговували.

Іноземний ветеран війни України з РФ, морський піхотинець Зігфрід оголосив про припинення контракту зі Збройними Силами України. Своє рішення він пояснив провалом реформування української армії, передають Патріоти України.

Зігфрід, який з початком російської агресії на Донбасі приїхав в Україну «воювати проти спільного ворога» констатував, що армія і її розвиток не знайшли тієї уваги, яку заслуговували. Також він розкритикував керівництво Міністерства оборони, розповівши, як під час його візиту на передову рядових солдатів «виганяли з казарми, щоб не муляли очі високоблагородному вельможі».
«Єдине, на що зараз здатна українська армія, це прийняти останній бій і героїчно загинути, що навіть буде повністю в традиціях народних міфів. Геть відсутній дух проактивности, бажання дій, прагнення йти вперед і перемагати», - наполягає німецький військовослужбовець.
Він підкреслив, що уряду України ніхто не заважав провести реформи, здатні збільшити ефективність армії, привівши її до стандартів НАТО, так само, як ніхто не заважав подолати корупцію. У коментарях до заяв Зігфріда користувачі соцмереж висловили обурення «конторським щурами», які роблять все для того, щоб під час гарячої фази війни залишити армію небоєспроможною.
«Так шкода, в черговий раз відчувати себе беззахисною і обдуреною», - написала Т.Каплан.

Джерело: Цензор.НЕТ

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...