Хіти тижня. Українська поп-діва прилетіла в Дубаї заспівати з Кіркоровим на "день єдності" (фото)

Щорічно, з грудня 2004 року, в Росії 4 листопада відзначають День народної єдності, цей день вважається національним вихідним.

Відома українська співачка Оля Полякова прилетіла в Дубаї, щоб заспівати в спільному концерті з російським співаком Філіпом Кіркоровим, в день національного російського свята - Дня народної єдності. Кадри їх зустрічі з'явилися в Instagram stories Кіркорова, повідомляють Патріоти України.

"Яка символічна зустріч в Дубаї в День Народної єдності", - написав він, мабуть натякаючи на відносини України і Росії.

Зазначимо, що Кіркоров внесений в базу сайту "Миротворець" як людина, яка "свідомо порушила державний кордон України", а саме - відвідав окупований Крим в 2015 році.

Щорічно, з грудня 2004 року, в Росії 4 листопада відзначають День народної єдності, цей день вважається національним вихідним. Він був заснований в пам'ять про події 1612 року, коли народне ополчення під проводом Кузьми Мініна і Дмитра Пожарського звільнило Москву від польських інтервентів. Історично це свято пов'язане із закінченням Смутного часу в Росії в XVII столітті. Смутні часи - період з дня смерті в 1584 році царя Івана Грозного і до 1613 року, коли почав правити перший з династії Романових.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...