Хіти тижня. Українські співачки їдуть на конкурс у Сочі розважати росіян

Дует ANNA MARIA запевняє, що конкурс є не російським, а міжнародним.

Дует ANNA MARIA. Фото: соцмережі.

Український дует ANNA MARIA представить Україну на вокальному конкурсі "Нова хвиля" в Росії, передають Патріоти України.

Після скандального інтерв'ю на телеканалі ATR, в якому дівчата не змогли відповісти, чий Крим, глядацька підтримка колективу згасла. У мережі активізувалися хейтери. Однак співачки вирішили не відмовлятися від конкурсів.

За словами дівчат, після нацвідбору їхні представники подали багато заявок на конкурси. Зрештою, у Москві вони пройшли відбір на "Нову хвилю", яка відбудеться 24-29 серпня в Сочі.

Дует запевнив, що конкурс є не російським, а міжнародним. Таке рішення вони ухвалили, згадавши пораду Андрія Данилка. "До критики ставимося дуже спокійно. Нещодавно спілкувалися з Андрієм Данилком на цю тему. Він сказав: "Якщо щоразу думати, хто що скаже, то можна так нічого і не зробити!" Він має рацію. Вдячні за його поради. Їдемо не на російський конкурс, а на міжнародний. Показувати красу української музики та голосу всім, хто готовий сприймати й слухати", – пояснив дует ANNA MARIA.

Що відомо про скандал із дуетом ANNA MARIA?

Відео:

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...