Хіти тижня. Українському боксеру Московського патріархату дісталося "на горіхи" від ветерана АТО за "мир, дружбу, жвачку" з РФ (відео)

Колишній солдат не впевнений, що Усика можна назвати громадянином України.

Ветеран АТО і ведучий програми "Veterano Блог" Леонід Остальцев обрушився на українського боксера Олександра Усика з критикою за його невиразну громадянську позицію, передають Патріоти України.

"Олександр, будучи чемпіоном світу з боксу, будучи українцем, а ви себе таким вважаєте, будучи чоловіком, який все ж чогось вартий, ви зобов'язані мати чітку і обґрунтовану позицію, а не півтори години "мир, дружба, жвачка", а зверху ще це присипати православ'ям і "дружбою у Христі", - заявив Остальцев.

Колишній солдат не впевнений, що Усика можна назвати громадянином України. "На вашому плечі, Сашко, такий же герб, як і на моєму, але, різниця між нами в тому, що я – українець. А ось чи можна так назвати вас – не знаю. Також різниця в тому, що я не пробачу тисячі убитих українців. і я, як і багато таких же як і я, є саме тим "добром з кулаками", про яке ви так часто говорите. У мене є зброя і є яйця, щоб його використовувати проти тих, хто бажатиме зла мені, моїм рідним і моїй країні. Так мене виховали, бо я – солдатів і чоловік", - сказав ветеран АТО.

Остальцев згадав свій попередній конфлікт з Усиком, де назвав боксера мавпою. "Хочу сказати, що ви навіть не мавпа - мавпи в цілому мирні тварини. Багато біди від них не буває. Вас, Олександр, я хочу назвати іншим словом - ви звичайний манкурт. І, звичайно, я запрошую до себе на розмову один-на -один, тому що відповідаю за свої слова і вчинки особисто і завжди", - додав Остальцев.


В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...