Хіти тижня. Українську супермодель зі Львова застукали в Москві з путінським чиновником (фото, відео)

Судячи з публікацій в Instagram, львівська красуня Наталя Болюх перебувала в якомусь фешенебельному ресторані або нічному клубі.

Наталія Болюх

Володарка титулу "Міс Львів-2018", перша віце-міс "Україна-Всесвіт" Наталія Болюх відсвяткувала свій день народження в Москві (Російська Федерація) в компанії заможного чиновника на ім'я Алік, передають Патріоти України з посиланням на видання Високий Замок.

Фото і відео виклав у Instagram її московський друг.

Судячи із вмісту сторінки, він є впливовим і заможним чиновником Російської Федерації - є фото з Держдуми Росії, Судового департаменту при Верховному суді Росії. Є також фото, де він у поліцейській формі, на якому він виглядає значно молодшим, ніж зараз.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...