Хіти тижня. Український боксер поставив на вуха Британію

Український чемпіон світу з боксу Олександр Хижняк викликав величезний інтерес у британських журналістів.

Олександр Хижняк

На фоні грандіозних успіхів Олександра Усика і Василя Ломаченка видання Sky Sports присвятило матеріал нашому аматору-середньоваговику. ЗМІ вирішило познайомити британських любителів боксу з тріумфатором світової першості-2017, передають Патріоти України.

У статті під назвою "Новий Василь Ломаченко або Олександр Усик? Знайомтеся з Олександром Хижняком" журналісти надали боксеру можливість розповісти про себе.

"Бокс – один із найпопулярніших видів спорту в світі, і не секрет, що українські боксери визнані одними з найсильніших. У нас багато чемпіонів світу за різними категоріями, скажімо, брати Клички, Василь Ломаченко, Олександр Усик, Олександр Гвоздик і багато інших. Моя головна мета – Олімпіада 2020 року, тому наступний рік дуже важливий для моєї підготовки і кар'єри", – зокрема сказав Хижняк.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно